Търсене в този блог

сряда, 20 април 2011 г.

"Национална агенция от Педерунгели"



Хей! НАП!/ Национална агенция от Педерунгели/.  Какво става с Вас!? Нали щяхте да ловите големите крадци и мошеници, които не са плащали години на ред? Какво стана, а? Май и Вие се осрахте от страх! До сега резултати никакви! Какво стана с Бате Бойко който голям го извади а малък и виснал се оказа?! Нищо, ама абсолютно нищо! Крадците, мошениците, гъзоблизците, мутрите и всичката там паплач си шетат спокойно и никой не ги закача! Какво стана?  А????! Пак емнахте нещастния народ, като на всеки открихте /знам как/, че дължи по 100-200 лв. от 2000г., насам? Защо така бре педераси гадни?! Как сега открихте, на бедния човечец, който вече е и безработен, че през 2000г. е дължал 10лв., като редовно си е ходил до данъчното и никой не му е казал, и сега взели че станали 40лв. Не ви ли е срам бре мошеници гадни! Защо ни излъгахте пак на изборите! Вземете си задълженията от онези който дължат милиони/ олигарсите, Ковашки крадеца, Венци Стефанов, ТИМ /баш педерасите с дебелите вратове ишлайфани гъзове/, пък тогава си попълвайте бюджета от нас! То вече НАС има рима с Педерас, което е вашата запазена марка! Унищожети ги физически, друг начин няма освен затвор по 20 години! То тъпанара   Орлик Ви го каза! И строите АЕЦ, докато не е станало късно и тогава ще останете пак с осран гъзец. Не ми пука от Вас, по-скоро помислете за Нас, защото Вие зависите от Нас! Вече нямаме вяра в никой! Язък!?

сряда, 13 април 2011 г.

България: А ти горд ли си

България: А ти горд ли си: "http://www.youtube.com/watch?v=AugZsin4x1o&feature=related"

Те погрбаха България

http://www.youtube.com/watch?v=FyIAtQO_Lzk&feature=related

А ти горд ли си

http://www.youtube.com/watch?v=AugZsin4x1o&feature=related

Русия и Япония са подложени на обстрел с климатично и тектонично оръжие







Най-после истината за умишленото и запланувано унищожение на Япония взе да излиза наяве и по пресата, нещо за което Ви писах още в началото на събитията. Много време ви разказвах само  за някои устройства за изкуствено предизвиканите земетресения, климатични промени от всякакъв характер в огромни планетарни мащаби, оттеглане на водата в океанити както е описано в Библията и то по желание на побъркана свръх богата група хора на места в света което те пожелаят, за въздействието им върху психиката на хората, и то до такава степен, че да им предизвикат всякакво поведение даже да чуват „Божия глас“,  ненормално /всякакво/ поведениеили смърт. Имах го този документален филм, сега е вече в Интернет, качен в You Tube  и Ви го пускам. Филма е с превъзходно качество и продължава 1час и 20 минути. Разказана е и показана подробно с неоспорима точност, разработката на тези средства който надминават човешката фантазия, работата върху които започват сериозно през 1950 година, достигайки в сегашно време  до откритията на Тесла, но все още не могат да достигнат неговите мощности които са били способни даже да разкъсат земята на парчета /за радост/. Всичко е придружено със снимков материал и точни данни и конкретни събития на конкретни места. Ще видите телепортация и отново връщане на същото място и много други неща! Материалите са толкова много, че ако взема да ви ги пиша то ви трябва цяла книга! Непременно гледайте и слушайте.





В следващите публикации ще ви пусна по кратки фимчета и с по-ниско качество но допълващи темата

вторник, 12 април 2011 г.

Ран-ът

Намаляване на българите до 5 млн.
На 117-а страница от поверителната част на програмата се казва, че
българската икономика, в условията на пазарен принцип е предназначена да изхранва 5 милиона души.

Сведението се съдържа и в интервю на журналиста Георги Ифандиев:
"В приложението към плана “Ран-Ът” от 117 страници става дума за това, че българската икономика е предназначена да изхранва 5 милиона души. Още тогава, началото на 90-те години, се прогнозира появата на цигари ментета, алкохол менте, хора, които ще ровят кофите за боклук...

- Къде изчезват 3-те милиона българи според плана? Гоним ли ги?
Г.И.: Това аз не можах да разбера. Най-вероятно е предвидено разселване по света и измиране, стопяване на нацията. Случва се в момента, нали го виждаме.

- Собствеността на тия 3 милиона в чии ръце отива?
Г.И.: Собствеността на хората отива в други ръце...
- Какво следва от загубването на собствеността?
... Следва ново робство. В т.нар. “бял свят”, обикновените хора работят, за да изплащат. Цял живот са роби на заемите... А у нас все още твърде много хора имат собственост, апартаменти, вили, а това ги прави относително независими.” (в. “Шоу” - бр. 27 (303) от 7-13 юли 2005 г.)


"През този период не може да се мисли за запазване на досегашното жизнено равнище. – пише в явната част на доклада. - То неминуемо ще спада, каквито и мерки да се вземат."
Последователно бяха ликвидирани селското стопанство, промишлеността, транспорта (речен, морски и въздушен), военно-промишления комплекс, телекомуникациите и атомната ни енергетика.


Резултатите

От 1990 г. та до днес, жертвите на плана “Ран-Ът” се изчисляват на малко повече от един милион души. Тези хора или са измрели, или са се изселили от държавата български граждани.
Резултатите се наричат винетки, здравни осигуровки, въвеждането на различни и нови видове данъци и такси, непрекъснатото покачване на цените на най-важните консумативи - ток, вода, и отопление.
Излиза, че на българския управленски елит му се плаща за прилагането на една геноцидна схема за изтребление на населението на държавата по икономически път.

Някои от 29-членния български екип, взел участие в подготвянето на плана “Ран-Ът”, вече получиха своите награди. Те се превърнаха във водещи фигури в обществения живот.
През 2003 г. Симеон Сакскобургготски, имаше среща с Ричард Ран - единия от двамата бащи на програмата. Същата година беше премахнато взаимно-спомагателното здравно осигуряване, при което работещия съпруг осигурява безработния. В резултат днес около 1 200 000 български граждани са с прекъснати здравни права. 
Какво ще се случи след оптималната реализация на програмата “Ран-Ът”?
Благата в държавата ще запазят постоянното си ниво, но ще се разпределят между по-малко хора и делът на всеки един ще е по-голям. По този начин ще дойде и прословутото повишаване на жизнения стандарт. То ще е за сметка на изключеното от “системата” консумиращо население.

Ран-ът


Докладът върху Проекта "Ран-Ът"

ДОКЛАД
върху проекта за икономически растеж и преход към пазарна икономика в България

подготвен от
Фондацията на Националната Камара на САЩ
за
Народна Република България

Ръководство и редактиране:
Ричард Ран, САЩ
Роналд Ът, САЩ
"Поместваме пълния текст на доклада Ран и Ът така, както той бе разпространен през есента на 1990 година сред депутатите от седмото Велико народно събрание и висшата държавна администрация." - Петко Симеонов



В него има и специална - поверителна част, за която малцина знаят. Това е разделът за "цената на прехода". Ето какво представлява тя:

Труд" от 9 декември 2000 г. публикува коментара на Георги Тамбуев за програмата Ран-Ът, в съгласие с която започва българският Мирен преход към гробищата:

"Чета я и косите ми настръхват. Все едно чета Откровението на Йоан или предсказанията на Ностарадамус за Апокалипсиса... Очаква се невиждан глад. Българинът все по-трудно ще се изхранва. На пазара ще се появят всякакви ментета. Най-уязвимата част от населението - децата и възрастните ще получават тежки хипотрофични увреждания от системното недояждане. Непрекъснато ще се увеличава дистанцията между цените на стоките и заплатите… покупателната способност на населението неспирно ще спада и ще стигнем нивото, нужно само за биологично оцеляване. Ще се появи безработица. Предвижда се нивото й да достигне около един милион. Най-квалифицираните млади българи ще напуснат страната. Ще възкръснат отдавна погребани болести… Всички тези "благини" могат да породят силни обществени сътресения. Затова трябва да се въвеждат постепенно, като се държи непрекъснато сметка за прага на издръжливостта на народа. Мизерия, глад, болести, нищета - това прокобва поверителната част от плана Ран - Ът. Да работиш за осъществяването на този план, значи да станеш палач на собствения си народ. Признавам, че ако ме блъснеше кола, нямаше да ме разтърси така, както ужасяващата картина на Прехода. Американските специалисти и българските експерти ни казват в очите какво ни чака."
Георги Тамбуев:
"...секретна част, която засяга социалния ефект на реформите у нас. Когато я прочетох - а аз я поисках лично от Луканов тогава и той ми я даде - ми се изправиха косите!..."


На шефа на фирмата “Програмни продукти и системи” – Рашко Ангелов е възложено бързо да организира превода на български език и да издаде доклада по проекта Ран и Ът. От него също се научава, че проектът има и поверителна част.